Psihoterapia online este mai eficienta!

Din punct de vedere al eficacității și rezultatelor obținute, o meta-analiză din 2008 publicată în Journal of Technology în Human Services, efectuată pe 92 de studii, nu a găsit nicio diferență între psihoterapia efectuată față în față și cea efectuată cu ajutorul videoconferințelor.

Similar, în 2009, un review publicat în Clinical Psychology: Science and Practice și efectuat pe 148 de publicații au examinat utilitatea videoconferințelor, arătând un nivel de satisfacție ridicat, în rândul clienților și un nivel de satisfacție moderat spre înalt, în rândul specialiștilor și rezultate clinice pozitive.

De asemenea, un studiu din 2010 din Journal of Clinical Psychiatry a gasit ca videoconferintele au fost de succes în tratarea tulburarii de stres post-traumatic.

Ofer  terapii in mediul online pentru romanii plecati in afara, pentru ca pretul unei consulatii este de 2-3 ori mai mica in Romania si este important ca aceste consultatii sa fie sustinute in limba nativa a clientului, pentru ca este mult mai usor sa ne exprimam durerea in limba materna.

Ofer tarapii onine si persoanelor cu dizabilitati care nu se pot deplasa de la domiciliu sa vina in cabinet sau proaspetelor mamici care alapteaza si care trec printr-o depresie post-natala sau chiar mamelor care nu au cu cine lasa copilul cat timp dureaza sedinta. E o solutie valabila si eficienta pentru cei care nu au alte variante.

Ofer terapii online, nu in ultimul rand, celor care nu doresc expunerea si pentru care internetul le ofera o mai mare siguranta si confidentiaitate.

CABINET INDIVIDUAL DE PSIH. STOICA MADALINA

URMARITI-MA PE

PROGRAM

Luni–Vineri 10:00–21:00
Sambată-Duminică Închis