Termeni și Condiții pentru programări și desfășurarea ședințelor

Programările se fac cu minim 24 de ore înainte de ziua dorita de catre client.
Renunțarea la programare se face cu 24 de ore înainte, sau cu cât mai mult timp înainte de data/ora la care urmează a avea loc ședința.
Plățile făcute in avans nu se returnează. Dacă o ședință nu se poate onora de catre client, aceasta va fi reprogramată pe baza disponibilității clientului și a terapeutului, de comun acord.
Neprezentarea la ședință a clientului, fără ca acesta sa fi anunțat anterior (vezi mai sus) că nu va veni, nu îl eliberează pe client de răspunderea efectuării plații pentru ședință. Plata va fi facută la valoarea stabilită, iar ședința va fi reprogramată ulterior, în acord cu programul clientului si al terapeutului.
Toate datele cu caracter personal ale clienților, indiferent de forma terapeutică pentru care s-a optat (online sau ședințe la cabinet): nume, adresă de e-mail, telefon sau alte informații personale, sunt confidențiale și nu vor fi distribuite către nici un terț făra acordul explicit al clientului.
Responsabilitate:Terapeutul – este responsabil pentru: prezența sa la cabinet in ziua si ora stabilite de comun acord cu clientul pentru desfasurarea procesului terapeutic; desfăsurarea ședințelor de terapie/coaching/consiliere conform acordului cu clientul, întrun spațiu adecvat, pe durata/nr. de ședințe stabilit de comun acord cu clientul, o ședința având durata de 50 de min. Terapeutul este responsabil și pentru asigurarea unui cadru confidențial si sigur pentru desfășurarea ședințelor cu clientul. Terapeutul poate solicita explicit acordul clientului pentru inregistrarea video sau audio a unor sedinte, caz in care inregistrarea asupra careia clientul si-a dat acordul (si numai aceea) poate fi audiata/vizionata doar de catre comisiile profesionale de supervizare ale terapeutului, si doar in scopuri profesionale. Terapeutul este responsabil pentru depunerea întregului efort profesional și de utilizare a competențelor sale profesionale, numai in scopul atingerii obiectivelor clientului, conform acordului cu acesta.
Clientul: este responsabil pentru efectuarea din timp a programărilor (vezi cap. Programari); pentru prezența sa la cabinet in ziua si ora stabilite de comun acord cu terapeutul, pentru fiecare ședintă; pentru a-l anunța pe terapeut cu 24 ore înainte în cazul in care dorește să anuleze/reprogrameze o ședință (vezi mai sus cap. programări/reprogramări, neprezentare); își asumă propriile obiective in cadrul procesului terapeutic; își asuma efectuarea sarcinilor recomandate de către terapeut pe parcursul procesului terapeutic; își asumă efectuarea plaților (valoare în lei/ședință) pentru ședințele realizate, conform acordului cu terapeutul.

CABINET INDIVIDUAL DE PSIH. STOICA MADALINA

URMARITI-MA PE

PROGRAM

Luni – Sambata 10:00 – 21:00
Duminica Inchis